Om oss

Vi är en komplett och engagerad leverantör med hög kvalitet, hög servicegrad, hög leveranssäkerhet och med fokus på att utveckla och stärka våra kunders konkurrenskraft. Se filmen nedan som berättar mer om oss och vår verksamhet.

Vi på Widal Industri strävar efter att vara partner till våra kunder, snarare än en traditionell underleverantör och våra långa uppdrag och trogna samarbeten – många sträcker sig över decennier – vittnar om denna inställning och att vår målsättning verkligen fungerar.

Vi är specialister på tillverkningslösningar med både bredd och djup och erbjuder gedigen kompetens. Med en modern maskinpark i teknisk framkant inom vatten- och laserskärning, svetsning och skärande bearbetning kan vi erbjuda alla typer av bearbetningar och totallösningar i flödet, från konstruktion till färdig produkt och hela system.

Vår vision är att skapa förutsättningar för expansion, genom en modern och inspirerande arbetsplats med den bästa laguppställningen och lagandan.

Vår historia

År 1987 startades företaget Getinge Sliperi & Svets AB. Ursprungligen inriktades verksamheten på sliperi och polering. Detaljer som massiva fyrkantsstavar i stål och stålrör slipbearbetades för att sedan förkromas.

2007 köptes företaget av Widal Industri AB och 2012 förvärvades Harplinge Mekaniska AB, vilket bidrog till en ökad kompetens och utökad maskinpark.

Investeringar i maskiner, lokaler och personal har gjorts löpande under åren och vi har idag stor kapacitet genom en modern maskinpark med ett komplett erbjudande inom bearbetning till kunder inom ett brett spektra av branscher.
 
Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi nu erbjuda helhetslösningar och leverera kompletta system med avslutande ytbehandling.